Door de jaren heen zijn duizenden publicaties van mijn hand online verschenen, zowel long als short copy. Op deze pagina heb ik een selectie gemaakt van de leukste artikelen. Veel leesplezier!

 

Asus ZenFone 5Z review

Asus ZenFone 5Z reviewDe Asus ZenFone 5Z is het antwoord van Asus op de peperdure vlaggenschepen die concurrenten als Samsung en Huawei op de markt brengen. Met haar nieuwste topmodel probeert de Taiwanese smartphonemaker veel voor weinig te bieden. Of Asus daarin slaagt lees je in deze review.

Lees verder

 

Nokia 8 Sirocco review

Nokia 8 Sirocco reviewDe Nokia 8 Sirocco is het nieuwe oogappeltje van HMD Global. Wat betreft specificaties staat hij op een achterstand, omdat hij dezelfde chipset heeft als zijn voorloper. In deze review kijken we of we dit HMD kunnen vergeven, of dat je beter naar een ander vlaggenschip kunt uitkijken.

Lees verder

 

Wiko View2 Pro review

Wiko View2 Pro reviewDe Wiko View2 Pro is een bijzonder toestel door zijn unieke scherm en scherpe prijs. Is het alleen pracht en praal aan de buitenkant, of kan hij ook bergen met werk verzetten? In deze review leggen we het vuur aan de schenen van de Wiko View2 Pro.

 

Lees verder

 

Alcatel 3V review

Alcatel 3V reviewEen goede telefoon hoeft niet duur te zijn. Met dat idee in het achterhoofd ging Alcatel aan de slag en kwam met de Alcatel 3V op de proppen. Is het een pareltje onder de budgettelefoons, of een kat in de zak? In deze review neem ik deze budgettelefoon onder handen en kijk ik of hij zijn mannetje weet te staan.

Lees verder

 

HTC Desire 12 review

HTC Desire 12 reviewIn deze review staat de HTC Desire 12 centraal. Met zijn prijskaartje van nog geen 200 euro is het aantrekkelijke budgettelefoon voor wie niet veel wil of kan besteden aan een smartphone. Of is goedkoop een eufemisme voor duurkoop? Mijn ongezouten mening over de HTC Desire 12 lees je in dit artikel.

Lees verder