Door de jaren heen zijn honderden publicaties van mijn hand online verschenen, zowel long als short copy. Op deze pagina heb ik een selectie gemaakt van de leukste artikelen. Veel leesplezier!

 

Nokia 6 (2018) review

Nokia 6 (2018) reviewHMD Global heeft de Nokia 6 opnieuw uitgebracht, ditmaal onder de naam Nokia 6 (2018). Zijn voorganger was een groot succes, waarvan er naar schatting ruim 10 miljoen zijn verkocht. Kan zijn opvolger deze prestatie evenaren? In deze review proberen we het antwoord te vinden.

Lees verder

 

Nokia 7 Plus review

Nokia 7 PlusDe Nokia 7 Plus is de nieuwe middenklasser van HMD Global. Met zijn metalen behuizing met fonkelrode accenten valt hij gegarandeerd op tussen de rest van de meute. Maar hoe bevalt hij in praktijk? In deze uitgebreide review hebben we alle voors en tegens voor je op een rij gezet.

Lees verder

 

Appl iPad (2018) review

iPad (2018) reviewEind maart kondigde Apple haar nieuwste tablet aan: de zesde generatie iPad, ook wel de iPad (2018) genaamd. In deze review nemen we de nieuwste aanwinst van het Amerikaanse techbedrijf onder de loep. Wat is er verbeterd ten opzichte van vorig jaar? En is hij zijn geld waard?

Lees verder

 

Google Pixel 2 XL review

Google Pixel 2 XL reviewDe Google Pixel 2 XL is het paradepaardje van de zoekmachinegigant. Naast een groot scherm biedt hij ook een uniek design, krachtige componenten en een topcamera. Kan hij zich ook meten met de nieuwste generatie grote jongens? Dat is de vraag die centraal staat in deze review.

Lees verder

 

Samsung Galaxy J5 (2017) review

Samsung Galaxy J5 (2017) reviewAls je een betaalbare smartphone zoekt, is de kans groot dat je bij de Samsung Galaxy J belandt. De nieuwste reeks bestaat uit drie toestellen, waaronder de Samsung Galaxy J5 (2017). In deze review nemen we de deze onder de loep. Is het een goede koop, of kun je beter op zoek gaan naar een ander toestel?

Lees verder