Door de jaren heen zijn honderden publicaties van mijn hand online verschenen, zowel long als short copy. Op deze pagina heb ik een selectie gemaakt van de leukste artikelen. Veel leesplezier!

 

BlackBerry Motion review

BlackBerry Motion reviewTCL is terug met een nieuwe BlackBerry-telefoon: de BlackBerry Motion. Verdient hij de BlackBerry-stempel? Is het een waardige opvolger van de BlackBerry KEYone? En wat krijg je allemaal voor je geld? Al deze vragen komen aan bod in deze uitgebreide review.

 

Lees verder

 

HTC U11 Life review

HTC U11 Life reviewDe HTC U11 Life is de nieuwste middenklasser van HTC die sinds kort bij ons in de schappen ligt. Met zijn glimmende jasje is het een opvallende verschijning. Maar weet hij zich ook staande te houden tussen de concurrentie? Of is het alleen maar pracht en praal? Het antwoord vind je in deze review.

Lees verder

 

Alcatel IDOL 5 review

Alcatel IDOL 5 reviewDe Alcatel IDOL 5 is een betaalbaar alternatief voor wie een telefoon zoekt zonder daarvoor eerst een nier hoeft te moeten verkopen. Betaal je voor dit toestel echter een andere prijs in de vorm van kwaliteitsverlies? In deze review nemen wij de Alcatel IDOL 5 onder de loep.

Lees verder

 

Nokia 6 review

Nokia 6 reviewDe Nokia 6 is de veelgeprezen middenklasser van HMD Global. In Nederland wachten we al maanden op zijn komst. Nokia Benelux was zo vriendelijk om ons een reviewexemplaar te verstrekken. Doet HMD Global de merknaam Nokia eer aan? Of is het één grote hype? Je leest het in onze review van de Nokia 6.

Lees verder

 

LG K4 (2017) review

LG K4 (2017) reviewJe hebt de dure high-end vlaggenschepen, de vitale middenklassers en de billijke onderklasse. De LG K4 (2017) valt in deze laatste categorie. Weet deze budgettelefoon de kar voort te trekken, of kun je nog beter voor een ander toestel kiezen? Het antwoord op deze vraag vind je in deze review.

Lees verder