Door de jaren heen zijn duizenden publicaties van mijn hand online verschenen, zowel long als short copy. Op deze pagina heb ik een selectie gemaakt van de leukste artikelen. Veel leesplezier!

 

LG G7 Fit review

LG G7 Fit reviewEen veelzijdige en krachtige middenklassers waar je jaren veel plezier aan beleeft. Dat wil natuurlijk iedereen die op zoek is naar een niet te dure telefoon. Dat is precies wat LG probeert te bereiken met de LG G7 Fit. Of de Koreaanse smartphonemaker daarin slaagt, lees je in deze review.

Lees verder

 

Motorola One review

Motorola One reviewDe Motorola One is de nieuwste middenklasser van Motorola. Gewapend met een verlengd scherm, modern design, dubbele camera en Android One software probeert de Amerikaanse smartphonemaker het mid-range segment in ons land te veroveren. Of Motorola daarin slaagt lees je in deze review.

Lees verder

 

Xiaomi Pocophone F1 review

Xiaomi Pocophone F1 reviewDe Xiaomi Pocophone F1 is een bijzondere telefoon. Onder de motorkap heeft hij dezelfde krachtige hardware als de meeste high-end vlaggenschepen, waaronder een Snapdragon 845, 6GB werkgeheugen en een 4000 mAh batterij. En toch kost hij maar een fractie van de prijs. Is dat voldoende om ons te overtuigen?

Lees verder

 

RugGear RG850 review

RugGear RG850 reviewBen jij een globetrotter die er in zijn vrije tijd graag op uittrekt? Wellicht weet je dan als geen ander hoe fragiel smartphones kunnen zijn in de ruige natuur. Een toughphone biedt in dat geval uitkomst. RugGear springt in op deze behoefte. In deze review bespreken we alle ins and outs van de RugGear RG850.

Lees verder

 

Honor Play review

Honor Play reviewHonor richt zich met de Honor Play op de gaming community. Met een strak en slank design, forse batterij, retesnelle processor en bijzonder geluidssysteem wil het Chinese techbedrijf de harten van gamers veroveren. Zijn deze ingrediënten voldoende? Dat lees je in deze review.

 

Lees verder