Door de jaren heen zijn honderden publicaties van mijn hand online verschenen, zowel long als short copy. Op deze pagina heb ik een selectie gemaakt van de leukste artikelen. Veel leesplezier!

 

Huawei Y7 review

Huawei Y7 reviewDe Huawei Y7 is de nieuwste aanwinst in het low-end segment van Huawei. Met deze betaalbare telefoon -je haalt hem al in huis voor net geen 200 euro- probeer de fabrikant de prijsbewuste consumenten te overtuigen om voor haar merk te kiezen. Slaagt Huawei daar in? Je leest het in deze review.

Lees verder

 

Nokia 3 review

Nokia 3De Nokia 3 is de goedkoopste smartphone uit de koker van Nokia en HMD Global. Voor slechts 149 euro kan hij voor jou zijn. Wat mag je verwachten voor een budgettelefoon in deze prijsklasse? Hoe verhoudt hij zich tot de concurrentie? Het antwoord op deze vragen vind je in deze review.

Lees verder

 

Sony Xperia XA1 review

Sony Xperia XA1 reviewDe Sony Xperia XA1 is de nieuwste middenklasser van Sony. Hiermee gaat het Japanse elektronicaconcern rechtstreeks de strijd aan met concurrenten als Samsung en Honor, die goed vertegenwoordigd zijn in dit prijssegment. Weet Sony ons te overtuigen met de Xperia XA1? Je leest het in deze review.

Lees verder

 

HTC U11 review

HTC U11 reviewDe HTC U11 ligt sinds begin juni in ons land in de schappen. Ik mocht met het nieuwste vlaggenschip van HTC spelen. In de testperiode heb ik hem flink aan de tand gevoeld. Benieuwd of hij beviel? Lees dan deze zeer uitvoerige review.

 

Lees verder

 

Honor 6X review

Honor 6X reviewDe Honor 6X is de nieuwste middenklasser van Honor, de dochteronderneming van Huawei. Aan het toestel hangt een prijskaartje van 249 euro. Is hij zijn geld dubbel en dwars waard, of zijn er andere telefoons in het middensegment waar je meer waar voor je geld krijgt? Je leest het in onze review van de Honor 6X.

Lees verder