Door de jaren heen zijn honderden publicaties van mijn hand online verschenen, zowel long als short copy. Op deze pagina heb ik een selectie gemaakt van de leukste artikelen. Veel leesplezier!

 

Samsung Galaxy J5 (2017) review

Samsung Galaxy J5 (2017) reviewAls je een betaalbare smartphone zoekt, is de kans groot dat je bij de Samsung Galaxy J belandt. De nieuwste reeks bestaat uit drie toestellen, waaronder de Samsung Galaxy J5 (2017). In deze review nemen we de deze onder de loep. Is het een goede koop, of kun je beter op zoek gaan naar een ander toestel?

Lees verder

 

Samsung Galaxy A8 (2018) review

Samsung Galaxy A8 (2018) reviewSamsung trapt 2018 af met een gloednieuwe middenklasser: de Samsung Galaxy A8 (2018). Hij ziet er strak en stijlvol uit, maar kan hij zich ook meten met andere toestellen uit het middensegment? En is hij zijn prijs van 499 euro waard? In deze review beantwoorden we deze en andere vragen.

Lees verder

 

Vooruitblik: onze verwachtingen voor 2018

20182017 nadert zijn einde. Het is een mooi moment om terug te kijken naar het afgelopen jaar, maar ook om alvast vooruit te kijken naar wat komen gaat. Wat kunnen we volgend jaar voor nieuwe ontwikkelingen verwachten in de smartphonewereld? Wij blikken vooruit en geven jullie onze voorspellingen.

Lees verder

 

Jaaroverzicht: 2017 in vogelvlucht

SmartphonesDe Nokia 6 is de veelgeprezen middenklasser van HMD Global. In Nederland wachten we al maanden op zijn komst. Nokia Benelux was zo vriendelijk om ons een reviewexemplaar te verstrekken. Doet HMD Global de merknaam Nokia eer aan? Of is het één grote hype? Je leest het in onze review van de Nokia 6.

Lees verder

 

Wiko VIEW Prime review

Wiko VIEW Prime reviewDe Wiko VIEW Prime is de nieuwste middenklasser in het assortiment van Wiko. Hij heeft diverse features die je normaal gesproken alleen bij high-end vlaggenschepen verwacht, zoals een edge-to-edge display en dubbele selfiecamera. Wat je van deze middenklasser nog meer kunt verwachten lees in je deze review.

Lees verder