Door de jaren heen zijn duizenden publicaties van mijn hand online verschenen, zowel long als short copy. Op deze pagina heb ik een selectie gemaakt van de leukste artikelen. Veel leesplezier!

Oppo Reno2 review

Oppo Reno2 review

Huawei, Honor, OnePlus, Xiaomi: steeds meer Chinese smartphonemakers vinden hun weg naar Nederland. Dat geldt ook voor Oppo, dat in oktober de Reno2 met gemotoriseerde ‘haaienvincamera’ lanceerde. Wij gingen ermee aan de slag in deze Oppo Reno2 review. 

 

Lees verder

 

Motorola One Action review

Motorola One Action review

‘Capture the Action’. Daar is waar het allemaal om draait bij de Motorola One Action. Grootspraak? Of mag de One Action zich terecht een ‘actiesmartphone’ noemen? In deze review lees je alles over zijn ups-and-downs.

 

Lees verder

 

Samsung Galaxy A70 review

Samsung Galaxy A70 reviewDe Samsung Galaxy A70 is een van de beste middenklassers die de Koreanen momenteel verkopen. Met een reusachtig scherm, forse accu en krachtige hardware is hij op papier een echte aanrader. Is dat in praktijk ook zo? Wij namen de proef op de som en gingen aan de slag met de Galaxy A70.

Lees verder

 

Google Pixel 3a XL review

Google Pixel 3a XL review

Naast haar high-end telefoons heeft Google onlangs twee gloednieuwe middenklassers uit de doeken gedaan. Eén daarvan is de Google Pixel 3a XL, het toestel dat we in deze review onder de loep nemen. Hij is een stuk voordeliger dan zijn grote broers, maar biedt hij ook dezelfde kwaliteit? 

Lees verder

 

Asus ZenFone Max M2 review

Asus ZenFone Max M2 review

Asus is terug en probeert hoge ogen te gooien met haar nieuwste budgettelefoon, de Asus ZenFone Max M2. Slaagt de smartphonemaker uit Taiwan in deze opzet, of is de lage adviesprijs een teken aan de wand dat goedkoop gelijk staat aan duurkoop? Wij namen de proef op de som zodat jullie dat niet hoeven te doen.

Lees verder