Foon4u.nl logoFoon4u.nl is een onafhankelijke telecom- en smartphonevergelijker. Het platform richt zich op de consument die jaarlijks, of eens in de twee jaar, een nieuw telefoonabonnement afsluit en geïnteresseerd is in de laatste ontwikkelingen op smartphonegebied. De site biedt een overzicht van de ervaringen die klanten hebben bij de verschillende Nederlandse providers, maar ook van de nieuwste smartphones. Alles om bezoekers te informeren en helpen bij hun keuze voor een smartphone, abonnement en provider.

dBird Webredactie en Copywriting heeft voor Foon4U diverse nieuwsberichten, achtergrondartikelen en  reviews geschreven. Hieronder heb ik alleen de long copy artikelen opgenomen.

Jelmer Penninga, eigenaar Foon4u.nl:

Jelmer Penninga“Anton is een enthousiaste en professionele schrijver. Hij verzorgt al jaren schrijfwerk voor mijn website. Daarnaast denkt Anton actief mee en communiceert hij snel. Hij is creatief met zijn ideeën en het is goed en prettig samenwerken met hem!”

 

Foon4u.nl is inmiddels offline. De onderstaande artikelen geven een goed beeld over welke onderwerpen ik voor deze opdrachtgever heb geschreven. 

 

 

<=== Terug naar het portfolio-overzicht