GSMinfo.nl logoGSMinfo.nl is een onafhankelijke product- en prijsvergelijker op het gebied van smartphones. In slechts een paar jaar tijd is GSMinfo uitgegroeid tot de grootste telefoonvergelijker van ons land. Elke dag verzamelt en vergelijkt de site de prijzen van meer dan anderhalf miljoen telefoons van tientallen telecomshops en webwinkels. Als u wilt weten waar u een bepaalde smartphone het goedkoopst kunt krijgen, dan is GSMinfo.nl de plek om uw zoektocht te beginnen. In 2011 kreeg het bedrijf voor haar inspanningen de Thuiswinkel Award Publieksprijs.

Niet alleen zet GSMinfo.nl de beste deals voor u op een rij. De redactie bestaat uit een jong team van enthousiaste en gepassioneerde smartphoneliefhebbers die lezers op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen op smartphonegebied. Naast nieuwsberichten schrijven de redacteuren wekelijks achtergrondartikelen: daarin worden onder meer diverse mobiele telefoons met elkaar vergeleken om te kijken welke toestel de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft. Ook achtergrondverhalen over de telecomsector, de beste apps en tips & trucs voor uw smartphone verschijnen regelmatig online. Tot slot vindt u op de site regelmatig reviews van de nieuwste toestellen.

dBird Webredactie heeft voor GSMinfo.nl achtergrondartikelen, tips & trucs, reviews, advertorials en nieuwsberichten geschreven. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste artikelen die dBird heeft geschreven voor de grootste prijsvergelijker van Nederland. De meest recente artikelen vindt u hier.

Henri Fluit, financial controller bij Webaholics Internet Marketing:

Henri Fluit“Anton heeft een positieve bijdrage geleverd aan GSMinfo.nl. Hij schrijft snel en is inhoudelijk goed op de hoogte over de onderwerpen waar hij over schrijft. Verder denkt hij pro-actief mee over ontwikkelingen binnen het bedrijf. Kernwoorden voor Anton zijn: open, betrouwbaar en loyaal.”

Tom Hegeman, hoofdredacteur GSMinfo.nl:

Tom Hegeman“Anton schrijft vlot en volledige stukken, zowel nieuws- en achtergrondberichten als reviews. Hij heeft kennis van zaken en weet deze op een prettige manier te delen. Anton kan snel schakelen wanneer dat nodig blijkt te zijn en hij past zich gemakkelijk aan een nieuw format aan. Hij levert eigen inbreng waar gewenst en denkt mee waar nodig.”

Begin 2021 werd GSMinfo.nl ingelijfd door Belsimpel.nl en sindsdien is de website offline. De URL’s werken weliswaar niet meer, maar de onderstaande opsomming geeft een goed beeld van de artikelen die ik voor deze opdrachtgever heb geschreven.

Reviews

Vergelijkingsartikelen

Achtergrondartikelen

Tips & trucs

 

<=== Terug naar het portfolio-overzicht