Kinderkoor St. Frans logoIn de zomer van 2013 speelden Chris en Marianne Albers met de gedachte om een nieuw kinderkoor te starten in Mook, Molenhoek en omgeving. Om de oprichting van het nieuwe koor onder de aandacht te brengen lanceerden ze een promotiecampagne. Bij de eerste repetitie ontstond de naam voor het nieuwe kinderkoor: Kinderkoor St. Frans, een verwijzing naar Franciscus van Assisi.

Bij een jong en hip kinderkoor hoort natuurlijk een website. Met de vraag of ik deze voor het koor kon bouwen benaderden Chris en Marianne dBird Webredactie en Copywriting. Niet alleen heb ik voor het kinderkoor een website gebouwd, maar onderhoud ik deze tevens iedere week. Zo is de agenda altijd actueel, kun je de laatste contactbrief online nalezen, kijk je diverse live-optredens terug en vind je hier de leukste foto’s van de vele uitjes die de jonge zangers en zangeressen maken.

Chris Albers, toetsenist en medeoprichter Kinderkoor St. Frans:

“Anton houdt de website van Kinderkoor St. Frans altijd netjes up-to-date. Als we de nieuwe contactbrief doorsturen of hem vragen om iets anders online te zetten, dan doet hij dat onmiddellijk. De pagina met alle fotoalbums is ook erg leuk om terug te kijken. Wij zijn erg blij met hem!”

 

<=== Terug naar het portfolio-overzicht