Pocketinfo.nl logoPocketinfo.nl is een community voor en door techliefhebbers van smartphones, tablets, convertibles, wearables, smartbands en andere gadgets. De website is in 2005 opgericht en schreef in de begindagen over moderne apparaten als de PDA. Enkele jaren later, in 2014 om precies te zijn, werd de site overgenomen door Sorto BV. Pocketinfo.nl is sindsdien de plek voor het laatste nieuws en reviews omtrent de nieuwste technologische speeltjes. Naast het laatste nieuws uit de techindustrie is Pocketinfo.nl ook een platform om in contact te komen met andere techliefhebbers.

dBird Webredactie en Copywriting verzorgde geruime tijd de informatievoorziening en content op Pocketinfo.nl. Naast nieuwsberichten over de laatste gadgets heeft dBird ook reviews geschreven over diverse producten, waaronder de Nintendo Classic Mini en Spyslide Privacy Webcam Cover.

Pocketinfo.nl is één van de titels die in beheer is bij Sorto BV. Ook Telefoonabonnement.nl en Telefoon.nl vallen onder de paraplu van Sorto. dBird heeft een bijdrage geleverd aan alle drie de websites.

René Dekker, eigenaar Pocketinfo.nl:

René Dekker“Onze opdracht was vrij duidelijk. Schrijf interessante nieuwsartikelen voor onze doelgroep op een leuke, vlotte manier en zorg dat je minimaal zoveel artikelen per week schrijft. Meer mag altijd! Dat ‘meer’ is iets wat Anton goed uitkwam want hij schreef de volgende maand slechts vier maal de hoeveelheid die we gewend zijn!

Anton levert een fantastische bijdrage aan ons team! Hij schrijft op een leuke, interessante en voor iedereen goed leesbare manier. De artikelen zijn lang genoeg en hoeven we nooit te corrigeren. Hij werkt volledig zelfstandig en komt pro-actief met nieuwe ideeën. Kortom, onze samenwerking bevalt uitstekend en zien we graag nog een lange tijd zo doorgaan.”

 

<=== Terug naar het portfolio-overzicht