Reshift Digital logoReshift Digital is de grootste uitgeverij van informatietechnologie-gespecialiseerde tijdschriften in Nederland en is daarmee marktleider op het terrein van informatietechnologie en gaming/entertainment. Titels als Computer Idee, Power Unlimited, Gamer.nl, Personal Computer Magazine (PCM), Zoom, MacWorld, iPhone Magazine, iPad Magazine en Computer! Totaal behoren tot het portfolio van het mediahuis. Daarnaast ontwikkelt Reshift Digital mediaproducten voor uiteenlopende platformen (websites op internet, video’s voor YouTube) en eigen producten zoals de Bendoo Box, organiseert het events en helpt het marktpartijen met het creëren van naamsbekendheid (e-commerce).

Personal Computer Magazine (PCM) is één van de titels uit het portfolio van Reshift Digital. Het maandelijkse tijdschrift en de website PCMweb.nl richten zich op mensen die een bovengemiddelde interesse hebben voor IT en de laatste gadgets. Het blad telt meer dan 20.000 abonnees en de website wordt door veel lezers bezocht voor downloads en meer diepgang over alles wat met computers en informatietechnologie te maken heeft, zoals het laatste nieuws, productreviews, workshops en handige tips & trucs.

dBird Webredactie en Copywriting heeft zowel voor het tijdschrift als de website diverse reviews geschreven. Hieronder vindt u een opsomming van deze artikelen.

In het decembernummer van PCM (2015) verscheen mijn eerste tijdschriftpublicatie. Hierin vertel ik over mijn ervaringen met en bevindingen van de Dell Latitude 12 Rugged Tablet. Daarna heeft PCM nog diverse artikelen van mijn hand in het tijdschrift gepubliceerd.

Acer Predator 8 review Dell Latitude 12 Rugged Tablet Microsoft Lumia 650 review Seagate Personal Server Workshop HEIC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor het themanummer Android Master heeft dBird Webredactie en Copywriting een tweetal inhoudelijke artikelen geschreven:

(1) Vergeet Apple en Microsoft. 10 redenen waarom we massaal kiezen voor Android
(2) Malware? Diefstal? Do’s en don’ts voor een veilig toestel

Android Master cover

 

<=== Terug naar het portfolio-overzicht