RM Teaching logoHet is belangrijk dat kinderen de basisbeginselen van taal en rekenen beheersen voor hun algemene ontwikkeling en kansen straks op de arbeidsmarkt te vergroten. Sommigen hebben echter meer moeite dan anderen om deze basisprincipes aan te leren. Doordat klassen steeds groter worden en de politiek van docenten eist dat ze ‘onderwijs op maat’ bieden, is de zorgtaak van leraren en leraressen door de jaren groter en groter geworden. Het gevolg is dat zorgkinderen niet altijd de aandacht krijgen die ze nodig hebben. Daarom startte Rosanne Mous in 2014 haar remedial teaching praktijk RM Teaching.

RM Teaching signaleert en diagnosticeert leerproblemen bij leerlingen en behandelt kinderen met taal-, spelling- of rekenproblemen. Door individuele ondersteuning en intensieve één-op-één begeleiding helpt RM Teaching kinderen met hun leerproblemen om te gaan. Om haar bedrijf en dienstverlening te promoten schakelde Rosanne dBird Webredactie en Copywriting in om een website te bouwen.

Rosanne Mous, orthopedagoog en remedial teacher RM Teaching:

Rosanne Mous“Anton heeft een prachtig logo en geweldige website voor mijn bedrijf gemaakt. Ook heeft hij mij enorm geholpen met het schrijven van de teksten en onderhoudt hij wekelijks mijn site. Doordat ik hier geen omkijken naar heb kan ik me focussen op de begeleiding en ondersteuning van mijn cliënten.”

 

<=== Terug naar het portfolio-overzicht