TabletGuide.nl logoVoor TabletGuide.nl verzorgde dBird Webredactie en Copywriting jarenlang dagelijks de nieuwsvoorziening. Na een bezoekje aan deze website was u helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in tabletland. Naast de nieuwsvoorziening hield ik me ook bezig met het testen van tablets en tabletaccessoires en het schrijven van tablettips, reviews en de laatste apps in de Google Play Store en App Store.

Voor TabletGuide.nl introduceerde ik het TabletGuide weekoverzicht. Hierin vertelde ik de bezoeker alles over de belangrijkste en meest spraakmakende gebeurtenissen van de afgelopen week. Hadden ze weinig tijd om iedere dag de website te bezoeken, dan waren ze in no-time weer helemaal bijgepraat.

In mijn werkzaamheden fungeerde ik als redacteur en eindredacteur en optimaliseerde ik mijn teksten zo goed mogelijk zodat ze hoog scoren in Google. Een overzicht van de artikelen die dBird Webredactie en Copywriting heeft geschreven voor TabletGuide vind je op deze pagina.

Leon Veraa, online marketeer en oprichter TabletGuide.nl:

Len Veraa“Anton is een hardwerkende pro-actieve freelance copywriter. Met zijn enthousiasme en know-how levert hij een grote bijdrage aan de totstandkoming van TabletGuide.nl. Dankzij zijn kennis op het gebied van SEO-vriendelijke content en de prettige schrijfstijl bezoeken dagelijks duizenden bezoekers de website. De samenwerking verloopt altijd vlot en correct.”

 

<=== Terug naar het portfolio-overzicht