Telefoon.nl logoTelefoon.nl is het startpunt voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe smartphone. Van Apple tot Samsung, van Huawei tot Sony: de site vergelijkt de prijzen van bijna 3 miljoen mobiele telefoons. Zo vind je niet alleen snel en eenvoudig de smartphone die bij je past, maar weet je ook zeker dat je de beste deal krijgt. En het mooiste: je hoeft er niet eens de deur voor uit.

Telefoon.nl biedt niet alleen een overzicht van de nieuwste smartphones. De site heeft tevens een prijsvergelijker voor iedereen die een sim-only abonnement zoekt. Geef het bedrag op dat je bereid bent maandelijks te betalen, het aantal belminuten, de hoeveelheid data, met welke providers je in zee wil gaan en de contractduur en Telefoon.nl geeft je een overzicht van de beste aanbiedingen. Naast losse telefoons en sim-only aanbiedingen vind je op de website tevens smartphones in combinatie met abonnement.

Compleet, actueel en volledig onafhankelijk: het zijn enkele kenmerken die passen bij Telefoon.nl. dBird Webredactie en Copywriting verzorgde en creëerde content zodat bezoekers altijd op de hoogte waren van het laatste nieuws en de beste aanbiedingen.

René Dekker, telecomspecialist bij Telefoon.nl:

René Dekker“Onze opdracht was vrij duidelijk. Schrijf interessante nieuwsartikelen voor onze doelgroep op een leuke, vlotte manier en zorg dat je minimaal zoveel artikelen per week schrijft. Meer mag altijd! Dat ‘meer’ is iets wat Anton goed uitkwam want hij schreef de volgende maand slechts vier maal de hoeveelheid die we gewend zijn!

Anton levert een fantastische bijdrage aan ons team! Hij schrijft op een leuke, interessante en voor iedereen goed leesbare manier. De artikelen zijn lang genoeg en hoeven we nooit te corrigeren. Hij werkt volledig zelfstandig en komt pro-actief met nieuwe ideeën. Kortom, onze samenwerking bevalt uitstekend en zien we graag nog een lange tijd zo doorgaan.”

 

<=== Terug naar het portfolio-overzicht