Telefoonabonnement.nl logoTelefoonabonnement.nl is een initiatief van Sorto BV dat zichzelf als doel heeft gesteld om consumenten zo goed mogelijk te helpen bij het maken van een keuze van een nieuwe smartphone of mobiele telefoon met abonnement. Bijna wekelijks verschijnen er één of meerdere nieuwe telefoons en iedere provider heeft zijn eigen aanbod aan abonnementen. Hierdoor is het voor de doorsnee consument bijna niet meer te overzien. Door een overzicht te bieden van de nieuwste smartphones en beste aanbiedingen probeert Telefoonabonnement.nl mensen te helpen bij het maken van hun keuze. Zo vergelijkt de site de prijzen en aanbiedingen van tien verschillende providers en reikt het de relevante informatie aan zodat bezoekers een goede en geïnformeerde keuze kunnen maken.

Telefoonabonnement.nl is een onafhankelijk en objectief platform dat bezoekers informeert over het laatste nieuws op het gebied van smartphones en de laatste ontwikkelingen in telecomland. dBird Webredactie en Copywriting helpt bij de dagelijkse nieuwsvoorziening en levert tevens een inhoudelijke bijdrage aan de website, waaronder reviews over de Trobla en Huawei P9 Lite. Voor een overzicht van de nieuwsartikelen die dBird heeft geschreven, klikt u hier.

René Dekker, mede-eigenaar Telefoonabonnement.nl:

René Dekker“Onze opdracht was vrij duidelijk. Schrijf interessante nieuwsartikelen voor onze doelgroep op een leuke, vlotte manier en zorg dat je minimaal zoveel artikelen per week schrijft. Meer mag altijd! Dat ‘meer’ is iets wat Anton goed uitkwam want hij schreef de volgende maand slechts vier maal de hoeveelheid die we gewend zijn!

Anton levert een fantastische bijdrage aan ons team! Hij schrijft op een leuke, interessante en voor iedereen goed leesbare manier. De artikelen zijn lang genoeg en hoeven we nooit te corrigeren. Hij werkt volledig zelfstandig en komt pro-actief met nieuwe ideeën. Kortom, onze samenwerking bevalt uitstekend en zien we graag nog een lange tijd zo doorgaan.”

 

<=== Terug naar het portfolio-overzicht