Tok Tok logoTok Tok is Sloveens meubelbedrijf dat is opgericht door Martin, Andrej en Matej. De heren delen allemaal dezelfde passie voor meubilair. Niet zomaar meubilair, maar unieke en modieuze meubelstukken. Van bijzettafels tot eettafels, van bureaus tot kasten: alles in het assortiment van Tok Tok is gemaakt van duurzaam, door de overheid gecertificeerd hout. Dat is niet alleen ecologisch verantwoord, maar geeft de producten van Tok Tok tevens een warme en natuurlijke uitstraling.

De naam Tok Tok is te herleiden naar een oude folklore. Wellicht kent u de uitdrukking dat je iets moet afkloppen. Het is een gezegde dat betekent dat u door op hout te kloppen naderend onheil kunt afwenden. Bovendien zou u door ‘even af te kloppen’ geluk afdwingen. Sommigen geloven dat door afkloppen de goede geesten die in het hout leven ons zullen helpen.

Eén product dat onmiddellijk opvalt in het assortiment van Martin, Andrej en Matej, is de Trobla. Hij ziet eruit als een houten speaker, maar is in werkelijkheid een akoestische klankversterker voor je smartphone. De Trobla is een uniek stukje Sloveens design dat bij ieder interieur past. dBird Webredactie en Copywriting ging voor Tok Tok aan de slag met de Trobla en schreef een mooi verhaal over dit unieke en stijlvolle product.

Trobla, de elegante klankversterker voor je smartphone

 

<=== Terug naar het portfolio-overzicht